نمایشگاه ایران فارما ( نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته )، بزرگترین نمایشگاه تخصصی پزشکی و دارویی کشور است. صاحبان صنایع دارویی ایران، نمایشگاه ایران فارما را هرساله با حمایت و پشتیبانی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو برگزار میکند و هر ساله شاهد حضور گسترده شرکت های بومی و بین المللی داروسازی و صنایع وابسته هستند.
نمایشگاه ایران فارما چه جور رویدادی است؟
ایران فارما ( Iranpharma ) یک نمایشگاه بین المللی تخصصی، در مورد صنعت داروسازی و صنایع وابسته است. تاریخ برگزاری ایران فارما ؛ هر ساله در فصل پاییز و اواخر مهر ماه است. این رویداد هرساله میزبان صد ها شرکت در ارتباط با صنایع دارویی میباشد که از آن ها میتوان به شرکت های تولید کننده لوازم و تجهیزات پزشکی و دارویی، سازنده و تامین کننده ی مواد اولیه دارو، تولید کننده های دارو، توزیع کننده ها و شرکت های چاپ و بسته بندی آن اشاره کرد.
اهمیت ایران فارما ( Iran Pharma )
تعداد زیادی از نمایشگاه های پزشکی و دارویی، به صورت سالانه در کشور ایران برگزار میشود اما، نمایشگاه ایران فارما ( Iran Pharma ) نکات مثبتی دارد که آن رو از سایرین متمایز میکنند. تعداد زیادی از شرکت ها به منظور فروش ، شبکه سازی و تعامل، توسعه ی مشارکت، افزایش توانمندی ها و به اشتراک گذاری دانش خود با دیگر شرکت ها درحوزه ی دارو و تجهیزات داروسازی، در Iranpharma شرکت میکنند. در این نمایشگاه سخنرانی ها، پنل های علمی و صنفی ، تبادلات اقتصادی و علمی بین دو یا چند شرکت، چالش هایی که منجر به تعامل بین شرکت ها میشود و … ، روی میدهند و این در کنار تخصصی بودن بازدیدکنندگان و شرکت ها و همچنین حضور گسترده ی شرکت های بین المللی، سفیر ها و مقاماتشون، باعث شده است که این موارد، جایگاه ایران فارما را از یک نمایشگاه عادی بالاتر می برد.
تاریخچه نمایشگاه ایران فارما
شروع بنیان گذاری با هدف برگزاری سالانه این نمایشگاه توسط سندیکای صنایع دارو، به سال 1393 برمیگردد. هر ساله به تعداد شرکت هایی که در این نمایشگاه حضور دارند اضافه میشود و همچنین از لحاظ بین المللی کار خود را گسترش می دهد به گونه ای که در حال حاضر نزدیک به چهل کشور در آن به فعالیت میپردازند. متاسفانه ششمین نمایشگاه ایران فارما در سال 1399 به دلیل شیوع کرونا، برگزار نشد اما در سال 1400 به دلیل واکسیناسیون همگانی و بهبود وضعیت سلامت مردم، روند برگزاری این رویداد به حالت عادی خود بازگشت.
ششمین نمایشگاه ایران فارما
پس از یک سال تعویق به خاطر همه گیری ویروس کرونا در سال 1400، این نمایشگاه کار خود را از سرگرفت؛ ششمین نمایشگاه بین المللی ایران فارما صبح روز دوشنبه 19 مهر ماه 1400 کار خود را شروع کرد. افتاحیه ی این رویداد با سخنرانی بهرام عین اللهی وزیر بهداشت کشور در مصلای امام خمینی همراه بود، تاریخ برگزاری ایران فارما، 1400 از 19 تا 21 مهرماه بود. در این نمایشگاه 509 شرکت بومی و بین المللی از 23 کشور حضور یافتند.
حضور شرکت آلماپرایم در نمایشگاه
شرکت تصفیه هوای آلماپرایم در مهر ماه سال 1400، در نمایشگاه بین المللی ایران فارما ( Iranpharama ) حضور پیدا کرد و توانست گام بزرگی در راستای معرفی و فرهنگ سازی دستگاه های تصفیه هوا بردارد. این اولین حضور این شرکت در Iranpharma بود و توانست به نتیجه های بسیار ارزنده در این نمایشگاه، از جمله ساخت پل های ارتباطی با دیگر شرکت ها، تبادل دانش و اطلاعات و هم چنین کسب تجربه های ارزشمند برسد.
اهداف آلماپرایم از شرکت در این نمایشگاه Iranpharma
آلماپرایم از همان آغاز کار خود، بزرگترین و با ارزش ترین هدفش پیشرفت و ارتقای سطح سلامت مردم در زندگی روزمره خود بوده و برای رسیدن به این هدف، تمام تمرکز خود را بر توسعه ی محصولات و خدمات خود و گسترش بستر ارتباطی و اطلاعاتی خود با شرکت های داخلی و خارجی گذاشته است. ایران فارما یک بستر تخصصی برای شرکت هایی میباشد که به دنبال وسعت بخشیدن به مرز های دانش خود ، گسترش راه های ارتباطی و تبادلات اطلاعاتی با دیگر شرکت ها و همچنین افزایش ظرفیت تولید و ارائه خدمات خود هستند؛ مسئله ی دیگر در Iran Pharma که آلماپرایم رو به اهداف خود نزدیک تر میکرد، حضور شرکت هایی مرتبط با حوزه ی دارو و سلامت از خارج کشور هست که از جهات مختلف از جمله کسب اطلاعات و تجربه ی آن ها، تبادلات اقتصادی و همچنین ایجاد همکاری های دو جانبه و چند جانبه بسیار ارزشمند و مفید است.
دستاورد های ششمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته
تردید های بسیاری در برگزاری این نمایشگاه به دلیل همه گیری کرونا وجود داشت و همچنین بحث های بسیاری در مورد تاریخ برگزاری ایران فارما وجود داشت که باعث شد این تاریخ چندین بار تغییر کند؛ از طرف دیگر تعداد زیادی از افراد به برگزاری صحیح و بدون اشکال و همچنین مفید و سودرسان بودن ششمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته ، شک داشتند، به این دلیل که هنوز خطرات کرونا در کمین بود و همچنین بعد از تعویق یک ساله احتمال پسرفت در این عرصه، حضور پیدا نکردن شرکت های داخلی و خارجی و همچنین تعداد خیلی زیادی از احتمالات ناگوار دیگر بود اما با همه ی این مسائل ایران فارما 1400 ، با حضور 509 شرکت ایرانی و خارج کشوری از 23 نقطه ی مختلف جهان، برگزار شد، در این نمایشگاه به مانند سال های پیش، شرکت ها توانستند پیشرفت های خود را در عرصه های دارویی و دیگر صنایع مربوطه به نمایش بگذارند و آن اطلاعات و دانش را با دیگر شرکت های ایرانی و خارجی به اشتراک بگذارند؛ به گفته ی دانشجویان رشته ی داروسازی و همچنین دیگر رشته های مربوطه، آن ها توانستند با بازدید از غرفه ها (و در بسیاری از موارد، دعوت شدن به بازدید از شرکت ها و کارخانه ها) دید بسیار بازتر و تخصصی تری نسبت به رشته و آینده ی کاری خود پیدا کند؛ با اینکه بسیاری از موانع بر سر راه این رویداد قرار داشت، نمایشگاه Iran Pharma دید بین المللی خود را حفظ کرد به گونه ای که در این نمایشگاه، گروه های نمایندگی مستقیم از کشور ها( مانند هند و پاکستان) و همچنین شرکت های بین المللی مستقل ( مانند شرکت هوگر ژن، نماینده جت بایو فل و یا شرکت سوپیشی نماینده شرکت دومینوی انگلیس) در حضور یافتند که این خود یک گام بزرگ در راستای گسترش ارتباطات و همچنین تبادلات اقتصادی بین المللی در دوران پساکرونا بوده است.
هفتمین نمایشگاه ایران فارما
تاریخ برگزاری هفتمین نمایشگاه ایران فارما، از 18 تا 20 مهر سال 1401 میباشد. اگر شما نیز میخواهید در این نمایشگاه شرکت کنید میتوانید از طریق این لینک اقدام به ثبت نام کنید و اگر میخواهید اقدام به ثبت غرفه کنید میتوانید از این لینک نام نویسی کنید.